Niet voor niets werd bij de eerste editie van Noaberfest over “Het leukste festival tussen stad en ommeland” gesproken. Juist door het relatief intieme karakter van de optredens worden verbindingen tussen bewoners en bezoekers en tussen de stad en het ommeland versterkt. En dat gebeurt eind juni op bijna twintig locaties in en rond de stad Almelo en op het platteland richting Tubbergen e.o. Noaberfest is dit jaar op 24 en 25 juni.

Jouw route langs bijzondere plekken

Wie naar Noaberfest gaat, reserveert vooraf een route. Er zijn zelfs twaalf verschillende routes met optredens, acts en voorstellingen. Ieder optreden duurt een half uur. Daarna kun je je route vervolgen om een volgende voorstelling bij te wonen. En veel optredens zijn op een niet alledaagse plek… zoals in een houtzagerij, een kapelzaal, een kunsthal of een boerenschuur. Maar ook in de hal van een hotel, een showroom, bij een zoutopslag of op een dakterras. En dit jaar zelfs in een theaterwagen.

Tickets verkrijgbaar

Iedere route kent vijf voorstellingen. Van bluesmuziek, comedy, vocalsongs, muziektheater, singer-song en van Ierse folk tot kleinkunst, americana, cello-pop en circustheater. Kies je favoriete optredens en de route die daarbij hoort. Vanaf 30 maart kun je je tickets reserveren! Kijk voor alle informatie en tickets op www.noaberfest.nl. Reserveer tijdig jouw route want ook hier geldt vol is vol! Hou deze site dus in de gaten voor het laatste nieuws.