/Bezoekersinfo
Bezoekersinfo2019-05-15T23:04:37+00:00

Bezoekersinfo

Bezoekers van Noaberfest kunnen zelf een keuze maken uit het veelzijdige programma. Op beide dagen zijn optredens bij te wonen, op meer dan 15 plekken in Almelo en locaties in Tubbergen en omgeving. Elk optreden duurt 25 minuten, daarna kun je een andere voorstelling bezoeken. Wat dacht u van een bluesband in een garage, stand-up comedy in een museum of muziektheater tussen de koeien?

Startpunt. In Almelo kan gestart worden bij Theater Hof 88 (Elisabethhof 4 ) en voor Tubbergen e.o. is het startpunt bij Bouwbedrijf Hulshof aan Newtonstraat 2. Bij beide startpunten zijn ook P-plaatsen.

Aanvangstijden. Zowel zaterdag 29 juni als zondag 30 juni beginnen de eerste voorstellingen vanaf 12.15 uur. Op alle locaties zijn gedurende de rest van de dag optredens bij te wonen. Hou deze website regelmatig in de gaten voor updates van het programma, artiesten en tijden. TIP: wees op tijd bij een voorstelling want vol = vol!

Tickets. Er zijn dagkaarten beschikbaar voor zaterdag 29 juni of zondag 30 juni. Twee dagen van veel optredens genieten? Er is ook een passepartout voor beide dagen met 5 euro korting! Kijk bij ‘tickets‘ voor meer informatie over prijzen en kaartverkoop.