Bezoekersinfo

Op beide dagen van Noaberfest, zaterdag en zondag 26 en 27 juni, zijn tal van optredens bij te wonen. Dat gebeurt op meer dan 15 plekken in en rond Almelo en op locaties in het dorp Tubbergen en omgeving. Elke voorstelling duurt 2o minuten. Vooraf kun je kiezen uit verschillende routes met vijf voorstellingen. Na afloop van een optreden vervolg je jouw route en kun je een andere voorstelling bezoeken.

Informatiepunt. In Almelo wordt er gestart bij Theater Hof 88 en voor Tubbergen e.o. is het informatiepunt bij Recreatiepark ’n Kaps aan Tibsweg 2. Bij beide startpunten zijn ook P-plaatsen. Met een dagkaart ga je naar een bepaalde plek, om daarna weer naar andere favoriet optreden te gaan. Een dagkaart geeft toegang tot 5 optredens op een door jou vóóraf gekozen route!

Aanvangstijden. Zowel zaterdag 26 juni als zondag 27 juni beginnen de eerste voorstellingen vanaf 12.15 uur. Op alle locaties zijn gedurende de rest van de dag optredens bij te wonen. Hou deze website regelmatig in de gaten voor updates van het programma, artiesten en tijden. TIP: wees op tijd bij een voorstelling want vol = vol!

Tickets. Er zijn dagkaarten beschikbaar voor zaterdag 27 juni of zondag 28 juni. Twee dagen van veel optredens genieten? Er is ook een weekendkaart voor beide dagen met 5 euro korting!  Bestel direct via Theater Hof 88 via www.hof88.nl