Bezoekersinfo

In het eerste weekend van september organiseert Theater Hof 88 in samenwerking met Jos van Beem het culturele festival Noaberfest. Op zaterdag 4 september en zondag 5 september kunnen de bezoekers van Noaberfest weer genieten van meerdere korte optredens op bijzondere plekken in Almelo, Tubbergen, Vasse en tussenliggende gebieden. Kies je dag, kies je route en geniet van de prachtige optredens die u te zien krijgt op de verassende locaties van Noaberfest.

Tijdens Noaberfest kunnen bezoekers genieten van meerdere optredens van ongeveer 25 minuten per optreden. Elk optreden vindt plaats op een bijzondere locatie in de gemeente Almelo of Tubbergen. Sommige optredens zijn van te voren al bekend, andere optredens blijven nog even een verassing. Zeker is wel dat de bezoeker een prachtige mix van uiteenlopende genres te zien krijgt tijdens het culturele festival op zaterdag 4 september en/of zondag 5 september.

Noaberfest 2021 zal een andere insteek hebben dan de voorgaande editie. Tijdens de vorige editie kregen alle bezoekers de mogelijkheid om zelf te beslissen welke optredens zij wilden bijwonen. Tijdens Noaberfest 2021 krijgen de bezoekers vooraf de keuze uit 4 tot 6 Noaberfestroutes die zij kunnen volgen. Per route worden er maximaal 30 kaarten verkocht. Op deze manier weten wij zeker dat er maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd op één locatie aanwezig zijn. Hiermee hebben wij alvast ingespeeld op eventuele geldende maatregelen op dat moment.

  • Kies uw dag
  • Kies uw route
  • Geniet van Noaberfest 2021
aangewaaid 1
locatie vlag
Lovers en Lions 1