Bezoekersinfo

Bezoekers van Noaberfest kunnen zelf een keuze maken uit een zeer gevarieerd programma. Op beide dagen zijn optredens bij te wonen op meer dan 15 plekken in Almelo en locaties in Tubbergen en omgeving. Elk optreden duurt 25 minuten. Daarna kun je een andere voorstelling bezoeken. Wat dacht u van een bluesband in een garage, comedy in een museum, muziektheater in de hal van een hotel of flamenco tussen de koeien?

Informatiepunt. In Almelo kan gestart worden bij Theater Hof 88 (Elisabethhof 4 ) en voor Tubbergen e.o. is het informatiepunt bij Recreatiepark ’n Kaps aan Tibsweg 2. Bij beide startpunten zijn ook P-plaatsen. Maar met een dagkaart kun je natuurlijk ook bij elke plek beginnen. Om vervolgens weer naar andere favoriete optredens te gaan. Met een dagkaart stel je je eigen programma samen!

Aanvangstijden. Zowel zaterdag 27 juni als zondag 28 juni beginnen de eerste voorstellingen vanaf 12.15 uur. Op alle locaties zijn gedurende de rest van de dag optredens bij te wonen. Hou deze website regelmatig in de gaten voor updates van het programma, artiesten en tijden. TIP: wees op tijd bij een voorstelling want vol = vol!

Tickets. Er zijn dagkaarten beschikbaar voor zaterdag 27 juni of zondag 28 juni. Twee dagen van veel optredens genieten? Er is ook een weekendkaart voor beide dagen met 5 euro korting! Kijk bij ‘tickets‘ voor meer informatie over prijzen en kaartverkoop. Of bestel direct via www.hof88.nl