Voor de eerste editie van Noaberfest was de nodige belangstelling met veel enthousiaste bezoekers. Afgelopen juni werd ‘het leukste festival tussen en stad en platteland’ alom  geprezen. Noaberfest sloeg een brug tussen de stad Almelo en het ommeland richting Tubbergen. Met korte voorstellingen op tal van plekken. En het festival lijkt aan te slaan; een half jaar voor de tweede editie is er al volop vraag naar kaarten!

Enthousiasme

Noaberfest wil volgend jaar op 27 en 28 juni opnieuw stad en ommeland met elkaar verbinden. Het culturele evenement is een initiatief van Theater Hof 88 in Almelo en cultuurorganisator Jos van Beem. “Afgelopen juni werden we aangenaam verrast door veel positieve reacties. Bezoekers hadden erg genoten! Als theater wil je dat natuurlijk graag. Bovendien stimuleert zo’n enthousiasme enorm. We zijn dan ook al volop bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie. Kijk ook eens op onze site www.hof88.nl “, vertelt directeur Joris Kemps van Theater Hof 88.

Verrassend

Het programma voor Noaberfest is nagenoeg rond. Op zo’n 18 locaties kan men straks optredens bijwonen. Van theater, kleinkunst en country tot flamenco, soul en comedy. En vaak gebeurt dat op een bijzondere locatie. Jos van Beem hierover: “Het publiek heeft straks de keuze uit een tapas aan muziek en theater. Door compacte optredens op niet alledaagse plekken ontstaat vaak een verrassend intieme voorstelling. Juist die combinatie zorgt voor een bijzondere sfeer, zowel bij bewoners als bezoekers en artiesten.” Wie op de hoogte wil blijven van Noaberfest kan kijken op www.noaberfest.nl