//Veel optredens op bijzondere plekken!

Veel optredens op bijzondere plekken!

Het programma van Noaberfest op zaterdag en zondag 29 en 30 juni is helemaal rond! En er is een geweldige keuze uit heel veel mooie optredens. Op liefst 18 locaties in en rondom Almelo en Tubbergen kun je voorstellingen bijwonen. En daar zijn best heel bijzondere plekken bij.

Zo kun je naar de Kroegopera met ‘de Teringhoer” in de hotelhal van het Huis van Bewaring, laat je verrassen door goocheltrucs van Mitch Durbank in een trouwzaal, kom genieten van de groep Los Pajaritos in de werkplaats van een bouwbedrijf of de soul & blues van de band On Common Ground in een garage. Ga naar comedy met Oscar Arnold in een kunsthal, een foute musical van Servus in een kerk, prachtige americana muziek van Lovers & Lions in een koeienstal of geniet van de hilarische optredens met Anne & Lisa in een vestzaktheater.

Bestel nu je tickets!

Kortom, volop keuze voor een fantastisch dagje Noaberfest. Zie voor meer informatie ook op www.noaberfest.nl  Kies zelf je favoriete optredens! Maar laat je niet verrassen want de kaartverkoop gaat vlot en vol = vol. Bestel nu je tickets via https://noaberfest.nl/tickets/ 

Dagkaarten en passepartouts kun je ook bestellen via Theater Hof 88 www.hoff88.nl of telefonisch via 0546-850264 of per e-mail: info@hof88.nl. Graag tot ziens op 29 en 30 juni tijdens Noaberfest!

2019-05-28T09:31:59+00:00