//Muzikaal talent in het Koetshuis

Muzikaal talent in het Koetshuis

Tijdens Noaberfest biedt Cultuurplatform Tubbergen een podium in het Koetshuis bij de Eeshof in Tubbergen. Hier zullen een aantal lokale talenten optreden met een zeer gevarieerd programma, van klassiek tot EDM muziek.

Zo bespeelt Silke Oude Elberink de dwarsfluit en zal klassieke muziek ten gehore brengen. En singer-songwriter Bram Leferink (zie foto) zal met guitar en loop-pedal tal van bekende nummers uitvoeren. Ook zullen talenten van de Kaliber-muziekschool optreden. En niet in de laatste plaats is er een podium van DJ Rick Tibbe. Deze getalenteerde muzikant en producer wil zijn publiek wil verbreden met zijn vernieuwende en moderne sound. Rick Tibbe stond al op een aantal prestigieuze festivals in Europe, maar ook in verschillende Amerikaanse clubs! Rick Tibbe brengt een unieke mix van EDM stijlen met een eigen touch.

Het CultuurPlatform Tubbergen is in 2018 opgericht en heeft als doel het bevorderen van culturele activiteiten voor en door de inwoners van de gemeente Tubbergen. Dit gebeurt o.m. door het bieden van een podium voor allerlei culturele uitingen zoals muziek, theater, dans, beeldende kunst, literatuur etc. Ook wordt elk jaar een ‘Uitmarkt’ georganiseerd. Deze Culturele Xplosie is dit jaar op zaterdag 16 september.

 

2019-06-03T17:12:12+00:00